Sim-only deal of abonnement kiezen?

Is je abonnement voor mobiel bellen weer aan de beurt?  Waarvoor ga je dit keer kiezen? Wordt het weer een abonnement met toestel of dit keer een sim-only? Of ga je liever voor een combinatiepakket van je nieuw telefoonabonnement met internet van thuis? Best moeilijk om zo te beslissen. Ook wanneer je een toestel bij zou nemen mmoet je al weten wat je wilt. Stel de vraag eens aan jezelf: wat voor merk telefoon zou ik willen hebben en tot welke opties zou ik toegang moeten hebben? Als je het weet, dan kan je ook de allerbeste deal voor jezelf kiezen. Laten je individuele voorkeuren een leidraad zijn. Start met de keus voor een abonnement of niet.

Wil je besparen op vaste lasten? Start dan met het evalueren van je belgedrag en het bekijken van je laatste telefoonabonnement. Kijk dan welke nieuwe abonnementen overeenkomen met je voorkeuren. Vergelijk ze en kies de voordeligste uit. Vergelijken van dergelijke abonnementen kan soms resulteren in het besparen van tot wel €300,- per jaar.

Sim-only deal of abonnement kiezen?

Op zoek naar een goede telefoon en loopt je abonnement af binnenkort? Kies dan voor een abonnement waarbij je het toestel van je ‘dromen’ kunt kiezen tegen een zeer redelijke prijs. Je sluit als het ware een soort van lease contract voor je nieuwe smartphone af. Inbegrepen kunnen zijn de prijs van je nieuwe mobiel, belminuten en het tarief van je datapakket. In bepaalde gevallen mag je het toestel houden na afloop en bij anderen weer moet het ingeleverd worden. Toch kan het nóg goedkoper! Hoe dan? De prijs van je abonnement kan nog lager uitvallen al;s je een aanbetaling doet op de telefoon die je wilt kopen.

De prijs van je mobiel is natuurlijk betreft natuurlijk een aardige duit in bepaalde gevallen, maar de belminuten,  de internetbundel,  een eventuele verzekering bepalen en de looptijd van het abonnement bepalen ook de kosten per maand. Zoek dus de balans op die voor jou zal werken. Een looptijd van 2 jaar is gauw genoeg zeker voordeliger dan een 1-jarige vanwege de looptijd ( bij de keus van hetzelfde pakket, toestel e.d). De prijzen worden als het ware over een langere periode verspreid.

Belangrijk is dat je bij het kiezen van een abonnement ook let op de kosten die buiten je bundel vallen. Tip: Kies gewoon een hogere bundel dan je eigenlijk wilt. Dat is beter dan uiteindelijk kosten voor oververbruik te betalen, omdat deze kosten simpelweg hoger uitvallen.

Ga voor een Combinatie deal!

Er zijn een paar mogelijkheden  aan je gepresenteerd waaronder een abonnement en een sim-only deal, maar dat is niet alles. Je kan het nog voordeliger maken door een combi deal te kiezen. Mobiele bereikbaarhheid is heden ten dage een must, maar ook thuis moet je kunnen genieten van een stabiele verbinding. Zet daar je TV abonnement ook bij en je hebt in principe het meest perfecte pakket. Kies voor één leverancier die je aanspreekt en sluit daar je combi deal af, je kan er zeker goede voordelen uit halen. Denk maar aan de verschillende combi kortingen.

Check de website van Power.nl en laat je informeren over allerlei voordelen op het gebied van energie, mobiel en meer. Besparen helpt ons allemaal, probeer de tips te gebruiken die voor jou werken en geniet ervan.

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart