Sim only abonnementen

Sim only abonnementen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet voor niets, want hiermee kun je veel geld besparen ten opzichte van een abonnement met toestel. Maar wat houdt een sim only abonnement precies in?

Een sim only abonnement is een abonnement voor mobiele telefonie zonder toestel. Je krijgt alleen een simkaart, waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. Omdat je geen dure telefoon hoeft aan te schaffen, bespaar je al heel wat kosten. Daarnaast kun je vaak ook kiezen uit verschillende tarieven en opties, zoals onbeperkt bellen of het aantal MB’s dat je kunt gebruiken. Zo kun je het abonnement precies zo samenstellen als je wilt.

Een sim only abonnement is vooral interessant als je al een telefoon hebt. Als je de behoefte hebt aan een nieuwe telefoon, is een abonnement met toestel vaak voordeliger. Maar als je bijvoorbeeld al een iPhone hebt, dan kun je met een sim only abonnement veel geld besparen.

Als je een sim only abonnement afsluit, is het belangrijk om je goed te laten informeren over de verschillende tarieven. Kijk goed wat je krijgt voor je geld en hoe je het beste kunt besparen. Daarnaast kun je ook vaak kiezen voor een bundel met verzekering, waarmee je je telefoon tegen schade kunt beschermen.

Kortom, een sim only abonnement is een goede optie als je al een telefoon hebt en je mobiele kosten wilt beperken. Kijk goed wat je krijgt voor je geld en laat je goed informeren over de verschillende tarieven. Zo kun je het beste uit je sim only abonnement halen.

Rate this page
Power.nl
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
product
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart