Stroomprijzen 2017

stroomprijzen 2017
Stroomprijzen 2017 vergelijken van alle energiebedrijven? Ga dan op zoek met EnergieVergelijking.nl naar de goedkoopste stroomproducten die verkrijgbaar zijn. Er zijn verschillende stroomaanbiedingen: Groene stroom, grijze stroom en vaste stroomproducten of variabel. De zoektocht naar een stroomleverancier houdt meestal in dat u een goedkopere stroomprijs wilt wat niet meer dan logisch is. Stroomprijzen vergelijken kan al sinds 2004 omdat toen de weg vrij werd gemaakt voor consumenten om stroom te kunnen vergelijken van meerdere energiebedrijven.

Liberalisering zorgt voor vrije keuze

De energiebedrijven konden niet meer vasthouden aan één tarief want zij liepen daardoor de kans hun klanten te verliezen. Een gezonde wedstrijd word bevorderd door de overheid met de liberalisering energiemarkt om energiebedrijven tegen elkaar te laten concurreren ten gunste van de consument. Een consument zit daarom ook nergens aan vast nadat de einddatum van het contract verstreken is. De stroomprijzen hoeven dan ook helemaal niet meer vastgezet te worden voor meerdere jaren, want de consument snijdt zich daarmee in de vingers. Waarom? Omdat ze in die tussentijd niet kunnen wisselen van energiebedrijf. Het kan wel maar dan moet de consument daar ook een boete voor betalen.

Kies voor korte overeenkomst

De stroomprijzen voor 12 maanden zijn zelfs goedkoper dan voor een langere periode. Profiteer daarom van de prijsdalingen en zet de tarieven voor maximaal een jaar vast. Let niet op zinnen zoals: Voorkom prijsstijgingen. Die prijsstijgingen zijn namelijk niet aan de orde. Het is dan de zuinigheid die de wijsheid bedriegt.

Stroomprijzen 2017 vergelijken

Natuurlijk zijn er andere zaken die uw energierekening duurder kunnen maken. Maar een onweerlegbaar feit blijft dat er veel energiebedrijven zijn die u een veel goedkopere stroomprijs kunnen aanbieden. Stroomprijzen 2017 vergelijken is dan ook een simpel karweitje dat geen geld kost. Alleen een beetje van uw tijd plus uw adresgegevens, verbruik en huidige energiebedrijf maken een energie vergelijk compleet.

Power.nl
Logo