Swim Essentials Opblaasbare Eenhoorn XXL

Swim Essentials Opblaasbare Eenhoorn XXL

29.99

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500812626459 Categorie:

Beschrijving

Swim Essentials Opblaasbare Eenhoorn XXL 200 cm
Dankzij de Swim Essentials Opblaasbare Eenhoorn met haar prachtige design zul je schitteren deze zomer! Het opblaasbare luchtmatras in de vorm van een eenhoorn heeft een enorm vlak van maar liefst 200 x 160 cm waarop je zittend, maar vooral liggend heerlijk kunt relaxen. De opblaasbare eenhoorn zorgt voor uitstraling en vooral geniet je van het ultieme comfort, waardoor de opblaas eenhoorn garant staat voor uren waterplezier.
De opblaas eenhoorn is gemaakt van stevig pvc materiaal, waardoor hij niet snel kapot zal gaan. Mocht er onverhoopt toch een gaatje in de zwaan komen, zul je dankzij het meegeleverde plaksetje het gaatje snel en gemakkelijk weer kunnen dichten. Bovendien is het eenhoorn luchtmatras heel gemakkelijk mee te nemen op vakantie, omdat de verpakking zo klein mogelijk is gemaakt.
De eenhoorn is heel gemakkelijk op te bergen en is bovendien is de eenhoorn opblaasbaar. De opblaasbare eenhoorn xxl heeft 2 luchtkamers die met de mond of met een pompje opgeblazen kunnen worden. Door het enorme oppervlak van maar liefst 200 x 160 cm raden wij je aan om een pompje te gebruiken. De maximale belastbaarheid van de opblaas zwaan is 80 kg.
De eenhoorn is helemaal wit gemaakt, met opvallende regenbooggekleurde staart en manen en een gouden hoorn op zijn hoofd. Deze combinatie zorgt voor een unieke uitstraling, waardoor je de sterren van de hemel schittert op het strand, in het zwembad of in zee.

Extra informatie

Aanbieder

Brand