Tot €175 retour bij overstap naar Oxxio

energie kosten vergelijkenOxxio heeft een leuke cashback actie: Wanneer je overstapt naar Oxxio dan kan je cashback tot en met €175 euro oplopen. Uiteraard zijn je persoonlijke gegevens van belang net als je verbruik om te kunnen berekenen hoeveel deze korting uiteindelijk is. 

Gaskosten lopen op

Omdat de winter in aantocht is gaan consumenten ook meer gas verbruiken. De verwarming lekker aan waardoor je de kou buiten kunt houden. Dit zorgt er alleen wel voor dat je gaskosten oplopen. Daarom gaan heel veel consumenten dan ook op zoek naar een goedkopere energieleverancier. Op die manier besparen zij op de prijzen voor energie en gas en indirect ook op de energiekosten.

Hoe hoog is de cashback korting van Oxxio bij 3 jaar?

Schreven we eerder dat je €100 aan cashback ontving bij Oxxio dat klopt want die word gegeven bij een 1 jarig energiecontract. De €175 aan cashback word gegeven bij een 3 jarig energiecontract. Maar er zijn veel meer aanbiedingen en je vraagt je vast wel eens af Welke energieleverancier is het goedkoopste op mijn adres?

Onafhankelijk meerdere energie aanbiedingen vergelijken

Met onze onafhankelijke Energievergelijker vindt je de energie aanbiedingen razendsnel die passend zijn voor jouw adres. Bij elke aanbieding word de hoogte van de welkomstbonus/korting aangegeven gevolgd door het te betalen jaarbedrag. Leg je energiecontract ernaast en je kunt zelf berekenen wat je voordeel is bij je eventuele nieuwe leverancier.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken