TROTEC Accu-reciprozaag PRCS 10-20V

79.95

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064501586949397 Categorie:
Uw recensie toevoegen

TROTEC Accu reciprozaag PRCS 10-20V
Snoerloze reciprozaag met een krachtige 20V/2Ah-flexpower-multi-accu van Trotec – voor uitdagende zaagklussen in diverse soorten materiaal.
Een stuk waterleiding dat uit de muur steekt, de jaarlijks terugkerende snoeibeurten in de tuin, het kleinsnijden van multiplex of het op maat snijden van houten planken – op bouwplaatsen maar ook in en om het huis zijn er veel zaagklussen die heel handig met een snoerloze accu-reciprozaag kunnen worden uitgevoerd.
Rechte of gebogen zaagsnedes, invalzagen of het strak afzagen van uitstekende leidingbuizen: de compacte maar robuuste accu-reciprozaag, ook wel tijgerzaag of schrobzaag genoemd, PRCS 10-20V is met de juiste zaagbladen geschikt voor het zagen van kunststof, hout en metaal.
Langdurige Accu-Power – compatibel met diverse andere soorten accugereedschap van Trotec
De krachtige en duurzame 20V/2Ah lithium-ion accu zorgt voor een langdurig hoog zaagvermogen, zelfs bij een lage accucapaciteit. De 3-traps capaciteitsaanduiding in de accubehuizing laat met één druk op de knop de laadtoestand zien, ook als de accu niet is aangesloten aan het apparaat. Een compleet lege accu is met de in de leveringsomvang inbegrepen snellader al na 1 uur laden weer voor de volle 100 % klaar voor gebruik. De 20V/2Ah flexpower-multi-accu van de PRCS 10-20V is ook met overige Trotec-PowerTools te gebruiken. Bovendien is nog een extra accu vekrijgbaar bij Trotec.
Zonder gereedschap 30° verstelbare geleidingsschoen
De flexibele geleidingsschoen van de reciprozaag kan tot een hoek van 30° aangepast worden aan het werkoppervlak. Om de zaagbladen optimaal te gebruiken kan de geleidingsschoen zonder gebruik van gereedschap worden ingesteld op de juiste lengte voor het bereiken van de gewenste zaagdiepte. De maximum zaagdiepte bedraagt bij de PRCS 10-20V in hout 100 mm, in metaal 8 mm en in aluminium 10 mm. Mocht u met een zaagblad willen werken dat hoger is dan de uitsparing in de geleidingsschoen, dan kunt de schoen gewoon eraf trekken.
Op het materiaal aangepaste zaagsnelheid
Opdat u elk materiaal goed kunt bewerken, kan het toerental – dat wil zeggen de snelheid van de zaagbewegingen – tussen 0 en 3.000 min-1 ook tijdens het zagen traploos worden gereguleerd met behulp van de aan-/uitschakelaar: van licht indrukken voor een lage snelheid tot volledig ingedrukt voor de maximale snelheid. Heel gemakkelijk en intuïtief!
Hiermee zaagt u alles door
Inschakelbare pendelslag
Desgewenst kunt u uw zaagwerkzaamheden optimaliseren met een pendelbeweging van het zaagblad van 20 mm. Dat is vooral nuttig wanneer een snelle voortgang van de werkzaamheden gewenst is. Stand 1 (pendelbeweging aan) is zeer geschikt voor zacht materiaal en bij het zagen van hout in de richting van de vezel. Bij het bewerken van hard of zeer dun materiaal en als de zaagsnedes nauwkeurig en schoon moeten zijn, is het aan te bevelen de pendelbeweging uit te schakelen (stand 0).
Zonder gereedschap wisselen van het zaagblad
De zaagbladen kunnen dankzij de gebruiksvriendelijke snelspanaansluiting zonder gebruik van extra gereedschap in een handomdraai worden gewisseld. In de leveringsomvang is reeds een HCS-houtzaagblad (6 TPI) inbegrepen. Uiteraard kunnen diverse andere universele ½”- en S-schachtzaagbladen voor hout en metaal evenals bi-metaalzaagbladen worden gebruikt. Als bijpassende accessoires biedt Trotec u 3 meerdelige zaagbladensets voor diverse soorten materiaal en vereisten.
Veiligheid voorop
Het ergonomische beugeldesign van de handgreep, de rubber softgrip-pads en de opstaande rand aan de voorzijde zorgen voor een stevige grip waardoor de zaag goed geleid kan worden voor het maken van krachtige en nauwkeurige zaagsnedes. Dankzij de optimale gewichtsverdeling is de PRCS 10-20V in elke werkhouding optimaal hanteerbaar. Om verwondingen te voorkomen, bijvoorbeeld door het per ongeluk inschakelen, is de accu-reciprozaag uitgevoerd met een inschakelblokkering. In de meegeleverde transportkoffer kunnen de zaag en de accessoires veilig en handig overal mee naar toe worden genomen of stofvrij worden opgeslagen.
Overtuigt met comfort en vermogen
Kort maar krachtig: als snoerloos vermogen, hoge mate van nauwkeurigheid en aangenaam comfort voorop staan bij het uitvoeren van uw zaagwerkzaamheden dan is de accu-reciprozaag PRCS 10-20V van Trotec gegarandeerd voor u de juiste keus. Snel aan de slag dus – de volgende klus komt eraan!
Voordelen voor de praktijk:
* Flexpower-multi-accu 20 V 2,0 Ah – flexibel gebruiken met ander Trotec-20-V-accu-gereedschap
* Aan het materiaal aangepast werken dankzij traploze toerentalregeling via de aan-/uitknop
* Inschakelbare pendelbeweging
* Geleidingsschoen tot 30° verstelbaar zonder gebruik van extra gereedschap
* Snelspanaansluiting voor uiterst snel wisselen van zaagbladen zonder gebruik van extra gereedschap
* Handgreep in beugeldesign met softgrip-pads
* Rubber greepzone aan de voorzijde voor extra goede grip
* Gemakkelijk te hanteren door een optimale gewichtsverdeling
* Geschikt voor gebruikelijk in de handel verkrijgbare zaagbladen met S-schacht of universele 1/2″-schacht
* Inclusief snellader (1h), HCS-houtzaagblad (6 TPI) en transportkoffer

TROTEC Accu-reciprozaag PRCS 10-20V
TROTEC Accu-reciprozaag PRCS 10-20V

79.95

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken