TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10-20V

59.95

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064502013269617 Categorie:
Uw recensie toevoegen

TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10-20V
De profi voor alle schroefklussen in hout en metaal
Weerstand maakt geen kans
Waar gebruikelijke accu schroevendraaiers al snel hun grenzen bereiken, komt de krachtige Accu slagschroevendraaier PIDS 10-20V met zijn 20 V / 2,0 h Flexpower multi-accu, een hoge slagfrequentie van 3.600/min en een koppel van 180 Nm pas goed op gang. Dankzij het 6,35 mm ¼”-binnenzeskant opzetstuk (incl. adapter voor ¼”-buitenvierkant) is hij te gebruiken met in de handel gebruikelijk verkrijgbare zeskant-schroefbits en doppensets waardoor de Accu slagschroevendraaier PIDS 10-20V een echte allrounder is. Met behulp van de mechanische vergrendeling kunnen de opzetstukken snel en eenvoudig zonder gebruik van gereedschap gewisseld worden.
Voor krachtige toepassingen, waar extra vermogen gevraagd wordt
Voor doe-het-zelf-klussers, maar ook voor professionals is de compacte Accu slagschroevendraaier PIDS 10-20V aan te bevelen voor vlot lopende schroefwerkzaamheden in hout of metaal voor schroeven met een diameter tot 8 mm. De links-rechts draairichting kan eenvoudig worden gewisseld met de in de handgreep geïntegreerde schakelaar.
Zelfs moervaste of verroeste schroeven, waarbij normale accu schroevendraaiers vaak “doordraaien” of dienst weigeren, kunnen dankzij de effectieve slagfunctie van de PIDS 10-20V op betrouwbare wijze losgedraaid worden.
Sleutelwoord koppel: het koppel van een slagschroevendraaier is doorslaggevend voor het bereiken van voldoende kracht. Bij te weinig koppel wordt het vermogen niet voldoende overgebracht. Met een koppel van 180 Nm overtreft de PIDS 10-20V zelfs merkapparaten uit hogere prijsklassen!
Gecontroleerde kracht
De slechts 1.600 g wegende ergnonomsich gebouwde slagschroevendraaier met robuuste kunststof behuizing heeft een perfecte gewichtsverdeling en ligt bijzonder prettig in de hand. Zo kunt u ook langdurende werkzaamheden zonder moeite aan, zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen of boven het hoofd. De handgreep met geïntegreerd softgrip-greepvlak
biedt maximale grip terwijl met de wijsvinger via de aan-uitschakelaar de traploze toerentalregeling met quickstop bediend kan worden. Zo kan zeer nauwkeurig gewerkt worden, met een langzame aanloop. De inschakelblokkering voorkomt het onbedoeld starten van de schroevendraaier.
Werken zonder vermoeidheidsklachten – met maximaal comfort
Zelfs het indraaien van grote, lange schroeven gaat zonder moeite omdat het speciale slagmechanisme van de PIDS 10-20V het polsgewricht ontziet. De uitrusting van de praktische slagschroevendraaier wordt afgerond met een mechanische bit-vergrendeling voor het veilig fixeren van de schroefbits, een geïntegreerde LED-werklamp voor het optimaal belichten van het werkvlak en een praktische riemclip waarmee u de slagschroevendraaier altijd bij de hand hebt. Een handige hulp bijv. bij werkzaamheden op de ladder! De clip kan eenvoudig gedemonteerd worden of indien gewenst aan de andere zijde van het apparaat bevestigd worden. Voor het veilig transporteren, voor het stofvrij opbergen en voor de overzichtelijkheid wordt de accu slagschroevendraaier PIDS 10-20V incl. accessoires geleverd in een hoogwaardig transportkoffer.
Uithouding en vermogen zonder compromissen
Niets is vervelender dan een onverwacht lege accu, een onnodig lange laadtijd of een nalatend vermogen. Met de PIDS 10-20V blijft dit u bespaard. De 20 V Flexpower hoogvermogen accu voorziet de slagschroevendraaier met een hoog koppel van een voortdurend constante spanning. De schroefkracht van de slagschroevendraaier blijft hoog, ook bij afname van de accu-capaciteit.
Binnen 1 uur weer geladen
De drietraps capaciteitsaanduiding in de accu-behuizing laat met één druk op de knop de laadstand zien, ook als de accu niet is aangesloten aan het apparaat. Met de in de leveringsomvang inbegrepen snellader is een compleet lege accu binnen 1 uur weer voor de volle 100 % klaar voor gebruik. Handig om de accu bijvoorbeeld in uw middagpauze op te laden.
Het Flexpower-systeem is compatibel
Eén accu voor meer apparaten – bij Trotec geen probleem! De 20 V / 2 Ah Flexpower-multi-accu van de PIDS 10-20V is ook met andere Trotec PowerTools te gebruiken. Zo hebt u altijd een geschikte accu ter beschikking.
Flexpower – het innovatieve multi-accu-systeem van Trotec
In de standaard levering van dit Trotec Powertool gereedschap is een krachtige 20-V-multi-accu uit het Trotec Flexpower programma met een hoge laadcapaciteit van 2 Ah inbegrepen, waarvan de actuele laadstatus in één oogopslag goed zichtbaar wordt weergegeven op de in de accu-behuizing geïntegreerde drietraps capaciteitsaanduiding.
Het slechts in één uur weer compleet opgeladen krachtpakket heeft niet alleen een 33 % langere gebruiksduur in vergelijking met een standaard accu met 1,5 Ah – maar deze Flexpower multi-accu is ook flexibel te gebruiken met ander elektrisch gereedschap van Trotec zoals de Accu boorhamer PRDS 10-20V, de Accu multitool PMTS 10-20V, de Accu handcirkelzaag PCSS 10-20V, de Accu werklamp PWLS 10-20V, de Accu boormachine PSCS 11-20V, de Accu klopboor-schroefmachine PHDS 11-20V, de Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V.
Met Flexpower bespaart u op overbodige accu’s en laadapparaten – ook het zoeken naar de passende accu is verleden tijd. Wissel gewoon het apparaat en niet de accu. Flexpower maakt een einde aan onnodig veel verschillende verwisselbare accu’s en dankzij de mogelijkheid om te combineren met een groeiend aantal Power Tools bent u te allen tijde flexibel en kunt u vol energie verdergaan met uw klussen!
Premium merk-accu voor ononderbroken volledige kracht
De positieve eigenschappen van een Lithium-ion accu spreken inmiddels voor zich. Ze hebben geen memory-effect, geen zelfontlading en kunnen te allen tijde van de lader genomen worden en gebruikt worden zonder dat dit de accu schaadt. Er worden echter onder het begrip ”Lithium-ion” accu’s van diverse soorten kwaliteit en elektrodenmateriaal verkocht, waaronder accu’s die merkbaar slechter gaan werken naarmate ze leger worden.
Lithium-ion accu’s van Trotec zijn gegarandeerd hoogwaardige Premium merk-accu’s van het type NMC met hoge energiedichtheit en laadspanning tot het einde. Daarom is er bij onze Premium merk-accu’s in tegenstelling tot de gebruikelijke Lithium-ion accu’s ook bij verder leeglopen van de accu geen enkel capaciteitsverlies.
Zo profiteert u van een ononbroken maximaal vermogen, zelfs als de accu haast geheel leeg is. ”Bij een voortschrijdende gebruiksduur neemt alleen de laadstand af, maar nooit de capaciteit – dat is uw meerwaarde bij de Premium-merk-accu’s van Trotec!”
Merkkwaliteit tegen een voordelige prijs
Betrouwbaar, krachtig en geschikt voor zelfs de zwaarste gebruikstoepassingen: dat zijn de kenmerken van de slagschroevendraaiers van Trotec. Dankzij hun krachtig vermogen zijn ze geschikt voor de meest veeleisende klussen. HighPerformance voor zware en veeleisende toepassingen, want Trotec staat voor merk-kwaliteit en professionele oplossingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
Voordelen in de praktijk:
* 20V krachtige Lithium-ion accu zonder memory-effect en zonder zelfontlading
* Flexpower multi-accu 20 V 2,0 Ah – flexibel te combineren met ander 20 V akku-gereedschap
* Krachtige slagfunctie voor het in- en uitdraaien van schroeven en het vast- en losdraaien van moeren.
* Robuuste motorbehuizing van gegoten aluminium voor optimale koeling en duurzaamheid
* Speciale gecombineerde ¼”-vierkant en ¼”-zeskant gereedschapopname voor uitgebreide gebruikstoepassingen
* Gereedschapsopname met mechanische vergrendeling
* Traploze toerentalregeling met quickstop
* Speciaal slagmechanisme ter bescherming van het polsgewricht bij indraaien van grote, lange schroeven
* Ingebouwde LED-werklamp
* Snellader met automatische uitschakeling: slechts 1 uur laadtijd
* In de accu geïntegreerde drietraps accu-capaciteitsaanduiding
* Praktische rechts-links omschakeling en inchakelblokkering
* Behuizing met rubberen softgrip-pads voor extra stevige grip
* Monteerbare riemclip handig bij gebruik op een ladder en voor transport
* Inclusief bit-adapter voor schroefwerkzaamheden

TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10-20V
TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10-20V

59.95

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken