UnitedConsumers
Wilt u graag meer weten over de energieleverancier UnitedConsumers? Op deze pagina treft u een handig overzicht met tarieven, welkomstkortingen, duurzaamheidsscore, contactgegevens en meer. Als u wilt kunt u met behulp van onze vergelijkingstool direct overstappen naar deze energiemaatschappij.
UnitedConsumers Energy informatie
Over UnitedConsumers
UnitedConsumers is opgericht in 2000. Men wilde consumenten gezamenlijk laten besparen op vaste lasten. Verscheidene bedrijven hebben een collectief voor al hun medewerkers, maar als individu is dat vrijwel onmogelijk. Het bedrijf wil daarom een consumentencollectief vormen voor iedereen. UnitedConsumers verzorgt daarom ook niet alleen korting op energie, maar ook op de zorgverzekering, de autoverzekering, gsm-abonnementen en op brandstof. Omdat het bedrijf groot inkoopt, kunnen zij ook hoge kortingen bieden aan hun klanten. Het is een uniek concept.
Actuele tarieven van UnitedConsumers
Wilt u graag weten wat de actuele tarieven van deze energieleverancier zijn? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkingstool. De vergelijkingstool toont altijd de meest actuele tarieven op basis van uw woonadres en verbruik. De prijzen die u in onze energievergelijker aantreft, treft u ook op de website van de verschillende aanbieders: alleen ditmaal in een handig overzicht met alle energieleveranciers.
UnitedConsumers biedt zowel een vaste als variabele energietarieven. Zo kunt u kiezen uit een jaarcontract, een driejarig contract of een variabel energiecontract. Het is in de regel raadzaam om te kiezen voor een jaarcontract, zodat u na een jaar weer kunt overstappen naar de goedkoopste energiemaatschappij.
Hieronder kunt u direct de actuele tarieven van alle energiemaatschappijen bekijken:
Korting op nieuwe contracten
UnitedConsumers biedt met enige regelmaat hoge kortingen aan op nieuwe contracten. Zo kunt u bij een jaarcontract genieten van een korting tot wel 250 euro. Met behulp van de energievergelijker kunt u direct bekijken welke welkomstkortingen deze energieleverancier nu heeft. Vul bij voorkeur altijd uw woonadres en huisnummer in. Op basis daarvan kan de rekentool bekijken welke energieleveranciers leveren op uw woonadres. Vul tevens uw (geschatte) verbruik in, zodat de energietool de jaarlijkse kosten kan personaliseren.
Groene windstroom
Deze energieleverancier levert standaard 100 procent groene windstroom. Daarvoor betaalt u ook niets extra ten opzichte van grijze stroom. U kunt echter wel grijze stroom aanvragen, maar daarvoor dient u dan ook echt contact met hen op te nemen. Standaard ontvangt u namelijk windenergie, zonder extra kosten. Duurzaamheid staat daarmee voorop bij deze energieleverancier. Het stroometiket bestaat dan ook uit 100 procent windenergie. Het betreft echter wel allemaal buitenlandse wind. Dat wordt dus allemaal geïmporteerd uit Europese landen.
Normaal- en daltarief
Beschikt u over een elektriciteitsmeter met twee actieve telwerken én u heeft een overeenkomst voor een dubbeltarief? Dan schakelt het telwerk over op de afgesproken tijden. In Noord-Brabant en Limburg start het daltarief om 21.00 uur en eindigt het daltarief om 07.00 uur. In de overige provincies start het daltarief om 23.00 uur en eindigt het daltarief om 07.00 uur. Gedurende de weekenden en de feestdagen geniet u ook van het daltarief. Als u veelal gedurende de daluren energie verbruikt, is het interessant om te kiezen voor het dubbeltarief. Gedurende het normaaltarief betaalt u iets meer dan het standaard enkeltarief. Verbruikt u daarentegen juist overdag veelal energie? Dan kunt u beter kiezen voor een enkeltarief, zodat u altijd dezelfde prijs betaalt.
Slimme meter
Alle Nederlandse huishoudens moeten voor 2020 worden voorzien van een slimme meter. Uw netbeheerder plaatst deze moderne meter gratis voor u. De slimme meter is ontzettend handig, want dit apparaatje stuurt namelijk automatisch de meterstanden door naar uw energieleverancier. U hoeft uw meterstanden dus nooit meer door te geven aan uw energiemaatschappij. Tevens hoeft er geen meteropnemer langs te komen. Daarmee krijgt u ook een goed inzicht van uw verbruik, waardoor u ook weer gemakkelijker energie kunt besparen.
Het is afhankelijk van uw netbeheerder wanneer u wordt voorzien van een slimme meter. Wilt u graag gebruikmaken van een voorrangsregeling? Dan kunt u contact met de netbeheerder opnemen. Zij zullen dan apart bij u langs komen. Wel dient u dan te betalen voor de slimme meter. De kosten daarvan bedragen 72,60 euro.
Zonnepanelen
Indien u zonnepanelen heeft, zult u ook voor een gedeelte uw eigen stroom opwekken. De opgewekte stroom wordt dan verrekend met uw verbruik. Wekt u meer op dan dat u verbruikt? Dan kunt u profiteren van de salderingsregeling. Dat is de terugleververgoeding. De hoogte daarvan verschilt per periode.
Slimme thermostaat
UnitedConsumers heeft geen eigen slimme thermostaat op de markt gebracht. Wel kunt u een universele slimme thermostaat bestellen via onder andere Coolblue. Deze kunt u vervolgens (laten) aansluiten op uw slimme meter. Met behulp van een slimme thermostaat heeft u meer inzicht op uw verbruikskosten, waardoor u ook gemakkelijker kunt besparen. Daarnaast leert de slimme thermostaat uw leefwijze kennen. Als u van huis gaat, zet de slimme thermostaat de temperatuur in huis een stukje lager. Met behulp van de slimme klokthermostaat kunt u uitgaan van een besparing van drie procent op de verwarming. Het is een relatief goedkope manier van besparen.
Betaalmethoden
Maandelijks betaalt u een termijnbedrag aan UnitedConsumers. Het termijnbedrag wordt berekend op basis van een gemiddeld jaarverbruik. Afhankelijk van het type woning én uw gezinssituatie wordt er een bedrag bepaald. Bij de jaar- of eindafrekening wordt vervolgens gekeken of u te veel of te weinig heeft betaald. In sommige gevallen moet u dus bijbetalen. Als u het niet eens bent met de termijnbedragen, kunt u dat aangeven bij de energiemaatschappij. U kunt het tarief in principe altijd gemakkelijk omhoog laten zetten. Naar beneden zetten is vaak lastiger, maar als nieuwe klant is dat vaak geen probleem.
De energienota ontvangt u per mail. Daarnaast kunt u inloggen op Mijn UnitedConsumers om u nota’s in te zien. Het maandelijkse bedrag wordt middels automatische incasso van uw rekening afgetrokken. U kunt contact opnemen met de klantenservice indien u graag gebruik wilt maken van een andere betaalwijze.
Meterstanden doorgeven bij UnitedConsumers
Eenmaal per jaar vraagt UnitedConsumers naar uw meterstanden. Deze gegevens hebben zij nodig voor de jaar- of eindafrekening. Afhankelijk van de meterstand moet u geld bijbetalen of krijgt u geld terug. Ook nieuwe deelnemers wordt gevraagd om hun meterstanden door te geven. Indien u uw meterstanden moet doorgeven, ontvangt u daarvan een mail met een link. Als u de link volgt, kunt u uw meterstanden doorgeven via de website van UnitedConsumers.
Beschikt u thuis over een slimme meter? Dan hoeft u de energiestanden niet door te geven. Het bedrijf kan deze namelijk op afstand uitlezen.
Uw contract bij UnitedConsumers opzeggen?
Wilt u uw contract bij UnitedConsumers graag opzeggen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. De exacte contactgegevens van deze energieleverancier staan genoteerd onderaan deze tekst.
Let op: als u wilt overstappen naar een andere energieleverancier, hoeft u uw contract niet op te zeggen. Uw nieuwe energieleverancier doet dat namelijk voor u. Dat behoort tot de gratis overstapservice.
Overstappen met boete naar UnitedConsumers?
UnitedConsumers vergoedt een eventuele overstapboete, indien u kiest voor een meerjarig standaardcontract bij deze energieleverancier. U kunt daarom beter pas overstappen op het moment dat u beschikt over een contract met onbepaalde duur bij uw huidige energiemaatschappij.
Hoe kan ik overstappen?
In Nederland mag u gelukkig helemaal zelf bepalen wie uw gas en stroom levert. Het overstapproces is gelukkig ook nog eens erg gemakkelijk. Met behulp van onze vergelijkingstool kunt u namelijk gemakkelijk energie vergelijken. Vul hier uw postcode en huisnummer in en vul eventueel uw verbruik in. Op basis van die gegevens kan de rekentool voor u aan de slag. Als u specifiek voor UnitedConsumers wilt kiezen, kunt u dat aangeven in de tool. Selecteer deze energieleverancier bij ‘aanbieders’.
Zodra u een goed contract heeft gevonden, kunt u klikken op ‘aanvragen’. U kunt vervolgens uw gegevens invoeren en de nieuwe energieleverancier stuurt u vervolgens een bevestiging. Vanaf dat punt heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Vervolgens stapt u over met behulp van de overstapservice.
Overstapservice
De overstapservice is ontzettend handig. Zo hoeft u bijvoorbeeld uw huidige contract niet op te zeggen. Dat doet uw nieuwe energieleverancier namelijk voor u. Tevens hoeft u er nooit bang voor te zijn dat u zonder gas en stroom komt te zitten. De beide energiemaatschappijen overleggen met elkaar wanneer het nieuwe contract ingaat en wanneer het oude contract afloopt. Daarvan wordt u uiteraard op de hoogte gesteld.
Beide energieleveranciers zullen nog vragen naar de meterstanden. Uw oude energiemaatschappij gebruikt deze gegevens voor de eindafrekening, terwijl uw nieuwe maatschappij dit gebruikt voor de vaststelling van de termijnbedragen.
Waarborgsom voor risicoklanten
De levering van energie start na enkele weken nadat u zich heeft aangemeld. Indien er sprake is van een dreigende afsluiting bij uw vorige leverancier, zal UnitedConsumers een waarborgsom in rekening brengen. Dit noemt men ook wel de aanvullende voorwaarden. De exacte bedragen daarvan zijn onbekend. In de algemene voorwaarden spreekt men alleen over aanvullende voorwaarden, in de vorm van een waarborgsom. Daar worden geen bedragen bij vermeld.
Benieuwd naar de energieleveranciers zonder waarborgsom? Bekijk dan ons handige overzicht.
Hoe kan ik UnitedConsumers bereiken?
U kunt UnitedConsumers gemakkelijk op meerdere manieren bereiken. Zo kunt u mailen met het bedrijf of kunt u telefonisch contact met hen opnemen. Het e-mailadres is info@unitedconsumers.com of energie@unitedconsumers.com. Op werkdagen kunt u een reactie verwachten binnen een dag. Als u direct antwoord wilt, kunt u ook bellen met het nummer 040 235 0560. U betaalt daarvoor het lokale tarief. Deze energieleverancier is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Als u belt, kunt u kiezen tussen de verschillende producten. Zo zijn er medewerkers die gespecialiseerd zijn in vragen over energie, tankpassen, zorgverzekering, autoverzekering en mobiele abonnementen. U zult daardoor ook eerst in een keuzemenu terechtkomen.
De bedrijfsgegevens van UnitedConsumers zijn als volgt:
UnitedConsumers
Adres: Luchthavenweg 20, 56576 EB Eindhoven
Telefoonnummer: 040 235 0560 (lokaal tarief)
E-mailadres: info@unitedconsumers.com of energie@unitedconsumers.com
KvK-nummer: 05 05 71 48
Btw-nummer: NL 804969693B01
Rekeningnummer: NL71RABO0157910121
Voor verdere exacte voorwaarden of voor nog meer informatie over UnitedConsumers kunt u terecht op de officiële website van deze energieleverancier.
Nog vragen over UnitedConsumers?
Heeft u nog resterende vragen over UnitedConsumers? Of heeft u algemene vragen over het vergelijken op onze website? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u hieronder een reactie achterlaten. Deze reactie is openbaar: ook andere bezoekers kunnen uw reactie lezen. Wij reageren doorgaans op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. We zien uw vraag, opmerking en/of reactie graag tegemoet.
Vergelijk UnitedConsumers met andere energieleveranciers
- Aansluitadressen zakelijk
- Aardgasvrij
- Aardwarmte ( Geothermische energie )
- ACM Autoriteit Consument en Markt
- Adverteren
- Afrekenen
- All-electric
- Als mijn jaarlijkse eindafrekening te hoog of te laag uitvalt, wat gebeurt er dan?
- Bedenktijd
- Bekijk en vergelijk het aanbod
- Bel me niet Register
- Belangrijke en handige energie websites
- Ben ik via jullie website gegarandeerd goedkoper uit?
- Beste Energieleverancier 2010
- Beste Energieleverancier 2011
- Beste Energieleverancier 2012
- Beste Energieleverancier 2013
- Beste Energieleverancier 2016
- Beste energieleverancier 2017
- Beste energieleverancier 2018
- Beste energieleverancier 2019
- Beste energieleverancier 2020
- Beste energieleverancier 2021
- Blauwe energie
- Blijven de netwerkkosten ook vast over de periode waarin de leveringsprijzen vast zijn?
- Blokverwarming ( stadsverwarming )
- Brandstofcel
- Budget Energie
- Bureau Energieprojecten
- Cashback energie
- Centraal Bureau voor de Statistiek
- ChatGPT
- Circuit
- CNG Gas
- Consumentenbond
- Contact
- Correctiefactor gas
- De getoonde energiekosten in de vergelijking, staan deze ook op mijn energierekening?
- De meterstanden op mijn afrekening zijn niet juist, wat kan ik doen?
- DELTA energie
- Demonstratie Energie Innovatie (DEI)
- Domotica
- Dure energie
- Duurzame warmte
- Dynamische tarieven
- easyEnergy
- Een energieleverancier heeft mij klant gemaakt zonder toestemming wat nu?
- EIA ( Energie Investeringsaftrek )
- EIA (Energy Information Administration)
- Elektriciteit
- Energeia
- Energie Aanbod op maat
- Energie actie
- Energie advies
- Energie besparen
- Energie collectief
- Energie Gas
- Energie huishoudelijk
- Energie met welkomstcadeau. Een Cadeau of toch liever de Korting?
- Energie Meter
- Energie service
- Energie vergelijken
- Energie voorzieningen
- Energie-Nederland
- Energieakkoord
- Energiearmoede
- Energiebedrijven
- Energiebedrijven vergelijken
- Energiebelasting
- Energiebelasting 2021
- Energiebespaarlening
- Energiebesparende Voorzieningen EBV
- Energiebesparingsplicht
- Energiecollectief
- Energiecontract
- Energiedirect.nl
- Energiedrager
- EnergieFlex
- Energiekamer
- Energiekeuze
- Energiekosten
- Energiekosten 2021
- Energiekostenmeter
- Energielabel
- Energielabel aanvragen
- Energieleverancier kiezen
- Energieleveranciers in Drenthe
- Energieleveranciers in Flevoland
- Energieleveranciers in Friesland
- Energieleveranciers in Gelderland
- Energieleveranciers in Groningen
- Energieleveranciers in Limburg
- Energieleveranciers in Noord-Brabant
- Energieleveranciers in Noord-Holland
- Energieleveranciers in Overijssel
- Energieleveranciers in Utrecht
- Energieleveranciers in Zeeland
- Energieleveranciers in Zuid-Holland
- Energieliberalisering
- Energiemaatschappij
- Energiemarkt
- Energienotanul
- Energieonderzoek Centrum Nederland
- Energieprijzen
- Energieprijzen 2021
- Energieprijzen vergelijken? Welke online vergelijker is de Beste of Goedkoopste om een nieuwe energieleverancier te vinden?
- Energierekening
- Energierekening 2021
- Energiesoorten
- Energietarieven
- Energietransitie
- Energieveiling
- Energieverbruik
- Energievergelijker
- Energiewijzer
- EON
- Essent
- Factuur
- Fahrenheit
- Faillissement energieleverancier
- FANC (Federaal Agentschap Nucleaire Controle)
- Fossiele brandstoffen
- Gas
- Gas en Licht overstappen
- Gas vergelijken
- Gas Water Licht berekenen
- Gasloos
- Gasterra
- Gasunie
- Gazprom
- Gedragscode Consument en Energieleverancier
- Generator
- Geschillencommissie energie
- Geschillencommissie Energie Zakelijk
- Gigawatt
- Goedkoopste energiebedrijf
- Goedkoopste energieleverancier
- Goedkoopste energieleverancier 2010
- Goedkoopste energieleverancier 2011
- Goedkoopste energieleverancier 2012
- Goedkoopste energieleverancier 2014
- Goedkoopste energieleverancier 2015
- Goedkoopste energieleverancier 2016
- Goedkoopste energieleverancier 2017
- Goedkoopste energieleverancier 2018
- Goedkoopste energieleverancier 2019
- Goedkoopste energieleverancier 2020
- Goedkoopste energieleverancier 2021
- Goedkoopste energiemaatschappij
- Goedkoopste Energiemaatschappij 2016
- Goedkoopste Energiemaatschappij 2017
- Goedkoopste energiemaatschappij 2018
- Goedkoopste energiemaatschappij 2019
- Goedkoopste energiemaatschappij 2020
- Goedkoopste energiemaatschappij 2021
- Goedkoopste gas en stroom
- Goedkoopste gasleverancier 2021
- Goedkoopste stroom
- Goedkope energie
- Gold Standard certificaat
- Golfenergie
- Greenium
- Greenpeace
- Grijze energie
- Grijze stroom
- Groencertificaat
- Groene energie
- Grootzakelijk
- GWL
- Heffingskorting
- Het verschil tussen een enkele en een dubbele energiemeter?
- Hieropgewekt.nl
- Hoe is de energierekening van mijn energieleverancier opgebouwd?
- Hoe kan ik een aankoop aan de deur (colportage) annuleren?
- IEA (International Energy Agency)
- Ik ben afgesloten. Kan ik overstappen?
- Ik heb een aanbieding ontvangen van een energieveiling? Wat moet ik doen?
- Innova energie
- Internet of things
- IPCC
- IRENA (International Renewable Energy Agency)
- Is er een rechtsbescherming voor de kleinverbruikers in Nederland?
- ISDE
- Jaarafrekening
- Jobs
- Joule
- Kan ik afzien van een telefonische overeenkomst?
- Kan ik bij jullie de energiekosten van alle aanbieders berekenen?
- Kan ik ook overstappen als ik gebruik maak van stadsverwarming?
- Kas energie
- Kassa
- Kassa Vara
- Kernenergie
- Kernfusie
- Kilowatt kW
- Kilowattuur kWh prijs
- Kinetische energie
- Klimaatverandering
- Klimaatverdrag
- Krachtstroom
- Krijg ik automatisch een voorschotnota van de nieuwe energieleverancier?
- Krijg ik nog stroom en gas als mijn energieleverancier failliet gaat?
- Kunnen jullie een berekening voor mij maken en deze aan mij toesturen?
- Kunnen jullie mij een herinnering sturen voor als mijn contract afloopt?
- Laadpaal
- Laagtarief
- Leegstandstarief
- Leon zeewolde
- Leveringskosten
- Leveringsvergunning
- Leveringszekerheid
- Liberalisering energie
- LNG Gas
- Mag een energieleverancier de energieprijzen altijd blijven veranderen?
- Meetgegevens
- Megawatt
- Meldplicht datalekken
- MEP Heffing
- Metermarkt
- Meterstand
- Meting en profiel
- Milieu Centraal
- MJ megajoule
- Moet er iets aan mijn energiemeter veranderen als ik overstap?
- Moet er iets gebeuren aan mijn kabels en leidingen bij het overstappen?
- Moet ik gas en elektriciteit bij dezelfde energieleverancier afnemen?
- Moet ik mijn meterstanden zelf opnemen zodra ik via jullie overstap?
- Moet ik mijn oude energiecontract opzeggen, of doen jullie dit?
- My AI Account
- Nachttarief
- NAM ( Nederlandse Aardolie Maatschappij )
- Natuur en Milieu (stichting)
- Natuurstroom
- Nederlandse Energie Maatschappij
- Netbeheerder
- Niet meer dan anders principe
- Nieuws, Tips & Updates
- Nm3
- NMa
- NMa Energiekamer
- Nul op de meter
- Nuon
- Ofgem (Office of Gas and Electricity Markets
- Onafhankelijkheid
- ONEforONE
- Opslag Duurzame Energie ( ODE )
- Opzegbrief Energieleverancier
- Opzeggen Energie
- Opzegging contract
- Opzegging gasleveringscontract
- Oranje energie
- Over ons
- Overstappen Elektriciteit
- Overstappen Energie
- Overstappen Energieleverancier
- Overstappen Gas en licht
- Overstappen Stroom
- Oxxio
- Ørsted (Dong Energy)
- Partners
- Platform Versnelling Energie ( PVE )
- Postcoderoos
- Power to gas
- Power, internet, telefoon, televisie en energie
- Powerpas
- Precariobelasting
- Prijsvergelijk energie
- Privatisering
- REB
- REMIT
- Rijksoverheid.nl
- RWE energy
- Salderingsregeling
- Sample Page
- Schriftelijkheidsvereiste
- SDE+
- SEEH (Subsidie energiebesparing eigen huis)
- Slimme koelkast
- Slimme meter
- Slimme radiatorknop
- Slimme thermostaat
- Smart boiler
- SodM (Staatstoezicht op de Mijnen)
- SolarCoin
- Splitsingswet (WON) Wet Onafhankelijk Netbeheer
- Spoedaansluiting energie en gas
- Stadsverwarming
- Stroom
- Stroom Actie
- Stroom en gas
- Stroom vergelijken
- Stroomaansluiting aanvragen
- Stroomdip
- Stroomkosten
- Stroomkosten vergelijken
- Stroomranking
- Stroomstoring
- Stroomvreter
- Sturen jullie mij ook een bevestiging van mijn aanvraag via jullie site?
- Subsidie CV ketel
- Subsidie Energie
- Subsidie Isolatie
- Subsidie zonne-energie
- Subsidie Zonneboilers
- Switchen Energie
- Tarieven Energie en gas
- TenneT
- Terugleveren energie
- Terugleversubsidie
- TexelEnergie
- Thuisaccu
- Topsector Energie
- Transportcapaciteit
- Transportdienst
- Transportkosten
- Turteltaks België
- Utrecht Energie
- Variabel energiecontract
- Variabele energietarieven
- VasteLastenbond
- Vastrecht
- Veranderen de regels voor de consumentenbescherming?
- Vergelijken jullie ook de energieprijzen voor zakelijke energie afnemers?
- Vergoeding stroomkosten bij thuisbeademing
- Verhuizing
- Verlengen energiecontract
- Verplicht modelcontract energie
- Verwarming
- Verwarmingskosten
- Voorbeelden brieven energie
- Voorschotnota
- Vorticiteit
- Vrije energiemarkt
- Waarom moet ik energiebelasting betalen?
- Wanneer stuurt de nieuwe energieleverancier mij de energierekening?
- Warmtepomp
- Warmteterugwinning
- Warmtewet 2014
- Wat is het verschil tussen een groot en een kleinverbruiker van energie?
- Wat is het verschil tussen een netwerkbeheerder en een energieleverancier?
- Wat is het verschil tussen groene energie en grijze energie?
- Wat is het verschil tussen transportkosten en leveringskosten?
- Wat is het verschil tussen vaste energieprijzen en variabele energieprijzen?
- Wat is mijn gemiddelde energieverbruik?
- Wat kan ik doen als ik schade heb geleden door mijn energieleverancier?
- Wat kan ik doen zodra ik een geschil heb met een energieleverancier?
- Wat kost een enkele of dubbele energiemeter?
- Wat kost het installeren van een enkele of dubbele meter?
- Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn energieleverancier?
- Wat moet ik doen zodra ik geen voorschotnota heb ontvangen?
- Wat te doen als ik ga verhuizen en kortgeleden van energieleverancier ben veranderd?
- Wat te doen bij een onterechte switch naar een andere energieleverancier?
- Wat zijn de gevolgen van het vroegtijdig verbreken van een energiecontract?
- Waterstof
- Watt (w)
- Welke energiemaatschappij is voor mij het goedkoopste?
- Welke energiemaatschappij kunnen jullie mij aanbevelen?
- Welke leveranciers vergoeden de overstapboete?
- Welkomstpremie
- Wie houdt er toezicht op de energiemarkt?
- Windenergie
- Winkel
- Winkelwagen
- Woonbond
- Word ik afgesloten, wanneer ik aangesloten wordt bij de nieuwe energieleverancier?
- Worden mijn meterstanden door jullie gecontroleerd?
- Yieldco
- Zakelijk energiecontract
- Zakelijke Energieleveranciers
- Zal de nieuwe energieleverancier mijn huidige energieleverancier opzeggen?
- Zelf stroom opwekken?
- Zijn de energie aanbiedingen op jullie site tijdelijk of altijd geldig?
- Zijn de getoonde energiekosten actueel?
- Zonne-energie
- Zonneboiler
- Zonnepanelen
- Zonnestroom
Hieronder heeft u nog de mogelijkheid om deze energieleverancier te beoordelen! Laat óók uw stem achter!