UpLiving™ 1080P Full HD | LCD Beamer

UpLiving™ 1080P Full HD | LCD Beamer

199.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500888836820 Categorie:

Beschrijving

De UpLiving™ 1080P Full HD beamer is absouluut een krachtpatser. De beamer is in staat gemakkelijk beelden projecteren in ruimtes die (nog) niet donker zijn doordat hij beschikt over maarliefst 5.000 ANSI-lumen. De maximale projectie afstand is 5.5m, de geadviseerde maximale afstand is 3.5m. Vervangen van de lamp is nodig na 34 jaar op basis van 4 uur gebuik per dag.
Naast de 5.000 ANSI-lumen, 1920x1080P resolutie, 5.5m projectie afstand en geen vervanging van de lamp, is de beamer instaat om een 508 cm scherm te projecteren!
Ingebouwde speakers
De beamer beschikt over ingebouwde dubbele stereoluidsprekers. Deze speakers zorgen voor een surround sound ervaring. De speakers die ingebouwd zijn, zijn tenslotte Hi-Fi speakers (High fidelity). Het is niet nodig om extra speakers aan te schaffen om een optimale ervaring te creëren. Zelfs bij het gebruik buitenshuis geeft de krachtige luidspreker je een volledig geluidsspectrum. Het is een uitstekende keuze voor feesten, voetbalavonden en films met vrienden.
Slim koelsysteem
Het koelsysteem van de beamer is uitgerust met twee ventilatoren en warmteverspreiding. Het geluid van de ventilatoren is gehalveerd door middel van ruisonderdrukking. De beamer zal je niet storen tijdens het kijken van films of sportwedstrijden.
Zes lagen LCD-Lensdisplay
De lens van de beamer bestaat uit zes lagen met hoge precisie en doorlaatbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat de projector geen verstoorde beelden projecteert. Daarnaast maakt deze technologie het mogelijk om een resolutie van 1920x1080P te projecteren.
Aansluiten op
✓ Camera
✓ TV Box
✓ Laptop
✓ Smartphone
✓ TF Card
✓ USB Drive
✓ DVD Speler
✓ Xbox / PlayStation
Poorten
✓ USB
✓ HDMI 2x
✓ Voedingspoort
✓ VGA
✓ Audio Output
✓ AV
✓ SD Card
Specificaties
✓ 5000 Lumen
✓ 508cm Scherm
✓ Full HD
✓ HI-FI Stereo geluid
✓ Zes lagen LCD Lens
✓ Aan te sluiten op Smartphone/Ipad/Laptop
✓ Ruisonderdrukking
✓ 15% keystone correctie

Extra informatie

Aanbieder

Brand