Vanaf vandaag zonnepanelen te koop bij Coolblue

Vanaf vandaag zonnepanelen te koop bij CoolblueCoolblue de online webshop die bijna alles op het gebied van elektronica verkoopt start nu ook met de verkoop van zonnepanelen. Dus vanaf vandaag zonnepanelen te koop bij Coolblue. Het bedrijf geeft aan dat ze eerst zonnepanelen in Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Tilburg gaan verkopen. Dit heeft een logistieke reden, zij doen dit vanuit hun depots. De zonnepanelen kunnen online besteld worden en worden tevens geïnstalleerd. De rest van Nederland komt later dit jaar aan de beurt.

Vanaf vandaag zonnepanelen te koop bij Coolblue

Coolblue is bezig met het aannemen van installateurs. Zo zijn er al circa 50 installateurs aan de slag gegaan voor Coolblue en dat zal worden uitgebreid naar duizend. Vanaf vandaag is het voor consumenten of bedrijven mogelijk om de zonnepanelen te bestellen. Zonnepanelen zullen het toekomstbeeld steeds meer gaan innemen. Wel moet de consument de terugverdientijd in overweging nemen. Tot aan 2023 kun je je stroom terugleveren en het verrekenen met het eigen verbruik. De huidige salderingsregeling is gunstig temeer omdat je ook betaalt krijgt voor de teruggeleverde stroom.

Zonnepanelen kunnen in zeven jaar terugverdiend worden

De verwachting is dat je je aanschafkosten binnen zeven jaar terugverdiend hebt. Na 2023 wordt deze salderingsregeling in fases afgebouwd. Het voordeel zal dan ieder jaar minder worden. Dit voordeel zal op den duur nihil zijn. Maar ontvang je nog altijd een teruglevergoeding op je opgewekte stroom. Voor een set zonnepanelen bestaande uit 8 panelen betaal je ongeveer €2500. Hoe meer zonnepanelen je plaatst hoe hoger de opbrengst. Wat Coolblue vraagt voor zijn zonnepanelen is nog niet bekend.

Salderingsregeling wordt voortgezet tot aan 2023

Zonne-energie is nu al betaalbaarder ten opzichte van een aantal jaren terug. De overheid heeft daarom besloten de salderingsregeling voort te zetten tot 2023. Het past allemaal in het plaatje van het Energieakkoord. Lange tijd was er onzekerheid over de bestaande regeling, maar Minister Wiebes besloot uiteindelijk de regeling voort te zetten tot aan 2023. Een slimme meter kan het verbruik en de opbrengst apart bijhouden. Maar voor nu is het nog niet noodzakelijk om een slimme meter te hebben bij zonnepanelen.

Groene energie afnemen van een duurzaam energiebedrijf? Vergelijk groene energie

Ben je niet in de mogelijkheid om zelf zonnepanelen aan te schaffen? Kies dan voor duurzame energie van een groen energiebedrijf. Wij laten u in de energievergelijker zien welke energiebedrijven volledig duurzaam zijn. Je hebt dan de optie om te kiezen voor alleen duurzame energieleveranciers en/of alle groene stroom uit Nederland. Wij berekenen dan voor jou het beste en goedkoopste aanbod in groene energie.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo