Vandebron 1 jaar en €240 korting

Bent u een voorstander van een schoner klimaat? Dan kunt u de aanbieding van Vandebron eens checken. Vandebron 1 jaar en €240 korting ontvangen? We leggen u eerst even uit wat de aanbieding precies inhoudt. Ten eerste zult u gebruik gaan maken van 100% windenergie dat daadwerkelijk uit Nederland komt. Het betreft stroom van een lokaal windpark. U ondersteunt hiermee het milieu en het duurzaamheidspercentage.

Vandebron 1 jaar en €240 korting

Een jaar lang betaalt u een vast tarief. Nu is het natuurlijk wel handig om uw huidige tarieven naast de Vandebron tarieven te leggen. Dit kan verschil maken of u wel of niet voor deze aanbieding gaat. De korting van €240 is al verrekend met uw voorschotbedrag. En u betaalt dan bij een verbruik van 2500 kWh en 1100 m3 niet €1561,57 per jaar maar €1321,57. Is uw verbruik hoger of lager dan verandert het jaarbedrag uiteraard.

Hoe voordelig is de energie aanbieding voor u?

Stel dat deze aanbieding in uw ogen helemaal niet zo voordelig blijkt. Dan kunt u nog zoeken uit veel meer energie aanbiedingen. Wilt u persé groene stroom uit Nederland? Geef dit dan aan in onze energievergelijker. Staat er een duurzaamheidsscore onder de energie aanbieding? Nog beter want deze energieleveranciers scoren hoog in de stroomranking. Zo bieden Greenchoice, Pure Energie,Powerpeers en VrijopNaam ook nog eens CO2 gecompenseerd gas.

Zelf de regie houden in het kiezen van een nieuwe energieleverancier

Vindt u dit eigenlijk niet zo belangrijk maar wilt u wel gewoon groene stroom? Dan klikt u op alleen duurzame energieleveranciers. Het aanbod wat hieruit rolt betreft groene stroom uit binnen en buitenland. Klikt u op geen enkele extra optie? Dan betreft het groene en grijze stroom aanbiedingen. Voor ieder wat wils en u mag zelf kiezen wie uw nieuwe energieleverancier mag worden.

Vrijblijvend energie vergelijken

Wij vinden het meer dan belangrijk dat u kunt besparen op uw energiekosten. Dus of u nu kiest voor Vandebron of Pure Energie of zelfs Essent. En welke vorm van energie dit ook betreft uw keuze is altijd de juiste. Wij brengen van tijd tot tijd nieuwe energie aanbiedingen onder uw aandacht. Maar deze aanbiedingen zijn vrijblijvend en enkel bedoeld om u er attent op te maken. Sommige consumenten malen er niet om of ze nu grijze of groene energie krijgen. Energie vergelijken is nog altijd een vrije keuze. En dat is overstappen ook.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo