Vattenfall E-scooter: vanaf 999 euro bij een Nuon energiecontract

Vattenfall E-scooter Nuon energiecontractNuon Vattenfall heeft een bijzondere nieuwe deal gelanceerd. U kunt namelijk een Vattenfall E-scooter kopen vanaf 999 euro indien u kiest voor een Nuon energiecontract. De normale prijs voor een soortgelijke scooter is maar liefst 2.049 euro. U krijgt dus een bijzonder hoge korting als u nu een eenjarig Nuon energiecontract afsluit. De overstap wordt voor u geregeld en daarmee kunt u dus ook snel genieten van uw nieuwe scooter. Klinkt deze deal interessant voor u? Raadpleeg dan onze energievergelijker en bekijk de deals van Nuon.

Over de Vattenfall E-scooter

De Vattenfall E-scooter is een elektrische scooter met een actieradius van 35 kilometer. Indien u niet al te ver van uw werk woont kunt u dus gemakkelijk heen en weer rijden. Ook voor de boodschappen of als u even snel de stad in wilt is deze scooter geschikt. Heeft u echter een langere actieradius nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een ander model: deze heeft een actieradius voor 65 kilometer. Wel is deze 250 euro duurder, maar voor een soortgelijke e-scooter van een ander merk betaalt u al gauw 2.249 euro. Daarmee is het vooralsnog een voordelige koop.

Belangrijke kenmerken Vattenfall E-scooter

De Vattenfall E-scooter biedt verschillende voordelen. Het is een comfortabele scooter tegen een goede prijs. Op een duurzame manier kunt u uzelf van punt A naar punt B vervoeren. Bovendien kan er ook nog een medepassagier bij op. De scooter is bovendien voorzien van een alarm, een stuurslot, accuslot en een afstandsbediening. Deze scooter produceert bovendien bijna geen lawaai en daarmee bent u ook niemand tot last. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 • Topsnelheid van 25 kilometer per uur;
 • Uitgerust met twee zijspiegels en richtingaanwijzers;
 • Zithoogte van 70 centimeter;
 • Gewicht van 60 kilogram;
 • RDW-goedgekeurde scooter;
 • Leuke 12-inch velgen;
 • Stuurslot, accuslot en alarm.

Voordelen van deze energiedeal

Wilt u wel graag een Vattenfall E-scooter kopen? Dan kunt u dat nu extra voordelig doen met behulp van deze energiedeal. Deze deal kent verscheidene voordelen:

 • Een hippe nieuwe Vattenfall E-scooter vanaf 999 euro met een actieradius van 35 kilometer;
 • Nuon zal uw overstap voor u regelen. Daar heeft u zelf dus geen werk van;
 • U weet precies welk tarief u per kWh stroom en per m3 gas betaalt;
 • 14 dagen bedenktijd nadat u uw contract heeft aangevraagd;
 • Eventueel kunt u ook kiezen voor groene stroom en CO2-gecompenseerd gas bij dit energiecontract.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u wel graag een Vattenfall E-scooter in huis halen en bent u ook bereid om de overstap te maken naar Nuon? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik zodat u kunt berekenen wat u op jaarbasis kwijt bent aan uw energiekosten. Klik op een van de deals van Nuon en vervolgens wordt u doorverwezen naar de actiepagina van deze leverancier.

Gratis overstapservice

Als u overstapt naar deze leverancier geniet u altijd van de gratis overstapservice energie. Dit werkt erg eenvoudig: u meldt zich aan en Nuon zal dat bevestigen. Na 14 dagen bedenktermijn zegt Nuon uw oude energiecontract op. U hoeft nadien alleen nog maar uw meterstanden door te geven en de rest wordt voor u geregeld. Zo hoeft u dus geen opzegbrief te schrijven, want dat wordt namelijk voor u geregeld.

Goed om te weten

Wilt u wel graag een Vattenfall E-scooter bestellen? Zorg er dan voor dat u rekening houdt met de onderstaande voorwaarden:

 • Het jaarbedrag dat u in het overzicht ziet kan afwijken van de daadwerkelijke jaarlijkse kosten. Dit heeft namelijk ook te maken met uw daadwerkelijke energieverbruik;
 • Wilt u graag een Vattenfall E-scooter in huis halen voor deze scherpe prijs? Dan dient u uw termijnbedragen te betalen middels automatische incasso;
 • Dit betreft een jaarcontract, wat inhoudt dat u minimaal twaalf maanden klant moet blijven bij deze energiemaatschappij. Stapt u toch eerder over? Dan volgt er een overstapboete;
 • Zowel de vaste als de variabele leveringskosten staan gedurende de looptijd vast. Echter kunnen overheidstarieven en netbeheertarieven wel wijzigen. Daar heeft uw leverancier namelijk geen invloed op;
 • Heeft u nog een contract lopen bij een andere energiemaatschappij en loopt dit contract twee maanden af? Om een eventuele overstapboete te voorkomen, wacht Nuon nog met de levering van energie tot de einddatum van dat contract;
 • Lees de voorwaarden ook door als u uw contract afsluit.

Ook voor bestaande klanten

Bent u al klant bij Nuon en wilt u graag een Vattenfall E-scooter ontvangen? Dan kan dat gelukkig ook. Niet alleen overstappers kunnen deze scooter namelijk bestellen. Bestaande klanten kunnen de scooter voor eenzelfde prijs in huis halen: vanaf 999 euro. Uw Vattenfall E-scooter aanvragen werkt erg eenvoudig:

 • Ga naar de webwinkel van Nuon;
 • Kies uw scooter naar keuze (35 of 65 kilometer actieradius);
 • Selecteer een dealer bij u in de buurt;
 • Voer uw gegevens in en voldoe uw rekening per iDEAL;
 • Uw lokale dealer ontvangt uw bestelling en maakt het verder in orde. U kunt uw scooter binnen enkele dagen ophalen. Daarover ontvangt u bericht van de dealer.

Winactie

Bestaande klanten kunnen bovendien meedoen aan een leuke winactie voor de Vattenfall E-scooter. Als u zich wilt aanmelden voor deze winactie zult u moeten deelnemen aan Nuon Exclusief. De actie duurt van 1 juli tot en met 31 augustus 2019, dus wees er snel bij.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Wilt u toch liever kiezen voor een andere aanbieding? Bekijk dan ook gerust onze andere energie aanbiedingen. Er zijn natuurlijk ook meer dan voldoende cadeaus waar u helemaal niets bij hoeft bij te betalen. Zo kunt u niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar ook kunt u kiezen voor cashback energie. Het aanbod aan leuke deals is enorm. Dus vergelijk gerust op onze website.

Onafhankelijk vergelijken

Via onze website kunt u altijd onafhankelijk vergelijken. Wij zetten alle energieleveranciers voor u op een rij en uiteraard kunt u zelf de keuze maken.

Start direct met energie vergelijken en bespaar

Wilt u graag kiezen voor een Vattenfall E-scooter? Of kiest u toch liever voor een andere deal? U kunt hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. Als u overstapt van aanbieder kunt u tot wel 500 euro op jaarbasis besparen. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo