Verzekeringen vergelijken

In Nederland kun je talloze verzekeringen afsluiten. Sommigen daarvan zijn verplicht, terwijl anderen dat niet zijn. Bepaalde niet-verplichte verzekeringen zijn in sommige gevallen echter wel raadzaam om af te sluiten. Ook zijn er heus wel een aantal verzekeringen overbodig. Je wilt in ieder geval nooit voor overbodige verzekeringen betalen én je wilt al helemaal niet te veel betalen. Daarom kun je verzekeringen vergelijken. Dat werkt ook nog eens ontzettend eenvoudig! Via ons handige vergelijkingssystemen is dat namelijk een fluitje van een cent.

Waarom verzekeringen vergelijken?

Verzekeringen vergelijken is belangrijk om meerdere redenen. Tijdens het vergelijken zal je in ieder geval al veel geld kunnen besparen. Er zijn namelijk ontzettend veel verzekeraars in Nederland en er is een vrije markt. Je kunt dus zelf bepalen bij wie je je verzekert. Gezien er zo ontzettend veel verzekeraars zijn, is het erg verstandig om te vergelijken. Zo weet je zeker dat je altijd kiest voor de goedkoopste en/of beste verzekeraar.

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verzekeringen die je kunt vergelijken. Als je bij iedere verzekering 25 euro per jaar kunt besparen, kan dat dus al gauw oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar.

Als je verzekeringen vergelijken gaat, zal je ook het nut inzien van de verschillende verzekeringen. Heb je bijvoorbeeld al jaren een telefoonverzekering afgesloten, maar heb je daar nog nooit gebruik van gemaakt? Dan is dat natuurlijk doodzonde. Deze verzekeringen zijn immers vrij prijzig. In sommige gevallen kun je dus ook gewoon stoppen met verzekeringen vergelijken én helemaal niet kiezen voor een nieuwe! Daarmee bespaar je natuurlijk al helemaal veel geld.

Welke verzekeringen vergelijken?

Je kunt natuurlijk meerdere verzekeringen vergelijken. De belangrijkste verzekering is wellicht de zorgverzekering. Deze is, in principe, voor iedereen verplicht en daarmee kun je ook ontzettend veel geld besparen. Hieronder volgt een overzicht van verzekeringen die je kunt vergelijken via Power.nl:

Bekijk goed welke verzekeringen je nodig hebt

Als je verzekeringen vergelijken gaat, is het belangrijk dat je goed kijkt naar wat je nodig hebt. Vanzelfsprekend hoef je geen autoverzekeringen te vergelijken als je deze niet nodig hebt. Bovendien hoef je ook geen telefoonverzekering te hebben als je een relatief oude smartphone hebt. Het maandelijkse bedrag dat je dan betaalt kan dan in dat geval vrijwel nooit uit. Ook oudere toestellen hoef je in principe niet te verzekeren.

De enige verzekering die, in principe, verplicht is voor iedereen is de zorgverzekering. Daar zijn enkele uitzonderingen op. Zo krijgen militairen dit via het Ministerie van Defensie en hoeven bijvoorbeeld gedetineerden dit ook niet te betalen. De zorgverzekering is echter wel een flinke kostenpost en daarom is vergelijken ook erg verstandig.

Wanneer kan ik verzekeringen vergelijken en overstappen?

Verzekeringen vergelijken en overstappen kan niet op ieder moment. Dat verschilt namelijk sterk per verzekering. Zo kun je alleen van zorgverzekeraar wijzigen vanaf half november tot en met eind december (en in sommige gevallen eind januari). Daar zijn, in principe, geen uitzonderingen op. Bij de overige verzekeringen zit dit vaak anders. Je kunt pas overstappen wanneer je huidige contract verlopen is. Heb je nog geen verzekering afgesloten? Dan kun je natuurlijk op ieder moment verzekeringen vergelijken.

100% onafhankelijk verzekeringen vergelijken

Via Power.nl kun je 100% onafhankelijk verzekeringen vergelijken. Alle prijzen in onze vergelijkingssystemen zijn onafhankelijk tot stand gekomen. Dat wil zeggen dat je dezelfde tarieven terugvindt op de website van de verzekeraar. Je betaalt zodoende dus ook nooit te veel! Via Power.nl vind je altijd de beste deals en scherpste tarieven. Vaak hoef je je oude verzekering ook niet eens op te zeggen. Dat doet je nieuwe verzekeraar namelijk voor je. Ga dit echter wel na bij je nieuwe verzekeraar. Dan weet je het zeker!

Waarom verzekering vergelijken via Power.nl?

Verzekeringen vergelijken is natuurlijk goed voor je portemonnee. Zodoende kun je ontzettend veel geld besparen. Waarom verzekeringen vergelijken via Power.nl? Om de volgende redenen natuurlijk:

  • Een overzicht met alle ACM-goedgekeurde verzekeraars in Nederland;
  • Gepersonaliseerde tarieven op basis van jouw voorkeuren;
  • Alle vergelijkingssystemen werken volledig onafhankelijk;
  • Alle vergelijkingssystemen worden iedere dag ge-update;
  • Je overstap wordt binnen slechts enkele minuten geregeld;
  • Je betaalt nooit te veel voor je verzekeringen;
  • Heb je nog resterende vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Op werkdagen reageren wij tussen 09.00 en 17.00 uur.

Heb je hulp nodig met verzekeringen vergelijken?

Er zijn natuurlijk talloze verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Wellicht dat het een beetje te veel wordt. Als je vragen hebt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn per mail bereikbaar. Daarvoor kun je gerust een berichtje sturen via het contactformulier op de contactpagina. Uiteraard horen we graag van je én helpen we je graag.