Waarom kiest men voor een sim only?

Waarom kiest men voor een sim only? Vaak omdat het kosten besparend is. Een sim only is eigenlijk een klein simkaartje dat we in onze telefoon kunnen plaatsen. We betalen puur en alleen voor de bel, sms en data kosten. Er kan gekozen worden voor abonnementen met telefoon. Meestal omdat de losse toestelprijs duur is. Door een abonnement met toestelbundel te nemen betalen we dit (dure) toestel af. Daar doen we gemiddeld twee jaar over. Een kortere looptijd zoals een jaar vraagt om een bijbetaling.

Een sim only is goedkoper

We hebben een goed werkend toestel maar het abonnement verloopt. En wat doen we dan in die situatie? We kunnen dan kiezen voor een sim only. De kosten in vergelijking met een abonnement met telefoon liggen hier veel lager. Sim only abonnementen komen ook in verschillende prijsklasse’s. Want hoe meer we willen internetten des te meer data we nodig hebben. Dus betalen we per maand ook wat meer. Daarom kiest men voor een sim only. Het is makkelijk en veel goedkoper.

Abonnement verlopen? Bekijk abonnementen zonder telefoon, het kan goedkoper

Sommigen blijven hun oude abonnement behouden. Het toestel is dan allang afbetaald maar ze betalen dan nog voor de bel, sms en data kosten. Maar deze tarieven zijn vaak verouderd en dus ook te duur. Dit hoeft niet daarom is de overstap naar een sim only ook ideaal. Looptijden van een jaar of meer. U kunt ook kiezen voor een flexibel abonnement waarbij u elke maand kunt opzeggen. Iedere consument is weer anders. De ene belt veel en de andere juist weer niet. Het aanbod is daarop berekend. Dus belt u weinig dan kunt u voor een simpel sim only abonnement kiezen.

Van €5 per maand tot €20 per maand

Voor een paar euro per maand bent u gewoon bereikbaar en kunt u uw telefoontjes plegen. Maar nu internetten op onze telefoon zo populair is, kiezen er ook velen voor een uitgebreid data abonnement. Er zijn zelfs onbeperkte bundels voor data. En onbeperkt bellen en sms’en is ook al een aantal jaren mogelijk. U kunt aan de hand van uw bel en sms gedrag bekijken welke sim only het beste bij u past. In een sim only vergelijker kunt u dit zelfs aanvinken.

Sim only vergelijken?

Het punt is dus u kunt sim only vergelijken en op die manier weet u ook of en hoeveel u teveel betaalt. Als u toch nog tevreden bent met uw toestel dan biedt een sim only uitkomst. En u kunt veel geld besparen met een dergelijk abonnement. Als u nog uw oude abonnement heeft behouden dan kunt u die kosten leggen naast de kosten van een sim only. De ervaring daaruit leert dat u wel een honderd of twee per jaar kunt besparen.

 

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart