Welke streamingsdiensten zijn de beste

Tien jaar terug konden we het ons nog niet voorstellen. Dan keken we simpelweg tv via de reguliere tv zenders. We konden wel illegaal diensten streamen, maar dat werd uiteindelijk steeds moeilijker. Het kan nog steeds wel. Maar de kwaliteit is niet altijd om over naar huis te schrijven. Maar gelukkig is er dan al een aantal jaren Netflix. En deze dienst heeft dan ook vele abonnees. Ongestoord films, documentaires en series kijken. Geen reclame tussendoor en lekker series bingewatchen zoals dat heet. Maar er zijn meerdere streamingsdiensten. En welke streamingsdiensten zijn de beste?

Welke streamingsdiensten zijn de beste?

Netflix werd eigenlijk in 1997 al opgericht maar enkel in de Verenigde Staten, en was niet zoals het huidig Neflix. Toen werden er enkel dvd’s verhuurd die per post naar de ontvanger werden verzonden. Nu tegenwoordig betaalt men €7,99 per maand of meer en kan men series en films streamen voor dat bedrag. Het aanbod varieert en is niet altijd up to date. Ze produceren tegenwoordig zelf films en series die toegevoegd worden aan het aanbod. Vaak zitten er ook oude films en series tussen. Niet iedereen vind dat even leuk. Maar desondanks blijft Netflix nieuwe abonnees verwelkomen. Netflix kan bekeken worden op de telefoon, tablet, tv en laptop.

Videoland en Netflix zijn maandelijks opzegbaar. Netflix bood eerst wel een maand gratis maar dat is komen te vervallen per februari 2020

Videoland streamingsdienst

Dan hebben we verder nog de keuze uit andere diensten. Te beginnen met Videoland. Hiervoor betaalt men €8,99 per maand. Hun aanbod is ook redelijk groot. Hier kan men series en programma’s van RTL bekijken. Ze bieden ook andere goede series aan. Denk aan The Handmaids Tale, Mocro Maffia, Judas en nog vele andere topseries. De kleintjes worden ook niet vergeten, er is een groot aanbod in kinderseries en films. We zien dan ook vele gezinnen die kiezen voor een abonnement op Videoland.

Apple TV + streamingsdienst

Apple is sinds vorig jaar ook begonnen met een eigen streamingsdienst. Het heet Apple TV+. De content die Apple TV+ biedt is exclusief. Oprah Winfrey heeft haar medewerking toegezegd, maar ook andere bekende Amerikaanse tv sterren doen mee. Het schijnt dat het aanbod nog niet denderend is. Vooralsnog kan men onder andere kijken naar een sitcom genaamd Mythic Quest dat een comedy is. Er is 1 seizoen en een tweede komt eraan. Servant schijnt een triller te zijn en krijgt goede reviews. Verder is het aanbod wel iets uitgebreid. En kan men ook documentaires bekijken. Apple gebruikers krijgen de kans Apple tv+ een jaar gratis te gebruiken. Verder kost het €5 per maand als dat jaar voorbij is.

HBO Max streamingsdienst

HBO is al beschikbaar voor Ziggo klanten. En wordt dan ook vaak gebruikt. The Sopranos mag dan een oudje zijn. Maar men kijkt nog graag naar de Maffioso Tony Soprano en zijn perikelen. De serie werd voor het eerst in 1999 uitgezonden en had 6 seizoenen. Deze zijn allemaal te bekijken via HBO. Andere series zoals Game of Thrones, Veep, Boardwalk Empire en vele anderen zijn te bekijken voor Ziggo klanten. HBO is overigens gratis voor Ziggo klanten.

Maar HBO Max komt in 2020 er ook aan. En deze dienst moet een geduchte concurrent voor Netflix worden. Zo kon WarnerMedia een exclusieve deal sluiten wat betreft de serie The Fresh Prince of Bel Air. Maar ook andere Amerikaanse series zullen te bekijken zijn. Denk dan aan Batwoman en vele andere series, films en natuurlijk tekenfilms. Wanneer HBO Max uitzenden gaat is nog niet bekend net als de kosten voor het abonnement.

Amazon Prime Video streamingsdienst

Wij mogen Amazon dan kennen als een soort Bol.com, maar tegenwoordig bieden zij ook video”s aan. En dit voor €2,99 per maand de eerste zes maanden. Na deze zes maanden betaalt men €5,99 per maand. Iets goedkoper dan Netflix, Videoland en Apple TV+ maar het aanbod is dan ook kleiner. Veelal oude content maar nog altijd leuk om te bekijken. Fear the Walking dead, The Godfather en Forrest Gump zijn oudjes die echt nog leuk zijn om te bekijken. Het hangt er natuurlijk maar net vanaf waar men van houdt.

Het antwoord op welke streamingsdiensten de beste zijn daar kan eigenlijk de consument zelf het beste op antwoorden. Maar voor ons zijn dat toch wel: Netflix, Videoland en HBO. Omdat Netflix en Videoland maandelijks opzegbaar zijn kunt u deze proberen. Bevalt het niet dan kunt u dus vrij snel weer opzeggen. Onze ervaring is toch wel dat we blijven hangen aan een abonnement van Netflix of Videoland. En vindt u het echt niks dan kunt u gewoon de reguliere tv gids in de gaten houden. Als men de reclames voor lief neemt, dan maakt men thuis toch gewoon gebruik van zijn internet, tv en bellen abonnement?

Want Youtube gebruiken op de televisie kan ook. Dit is gratis en daarvoor heeft u enkel internet nodig. Hier staat ook voldoende content op. Zoals we dus stellen: Het is maar net waar de voorkeur naar uit gaat en wat men bereid is daarvoor te betalen.

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart