Wordt elk jaar een nieuwe klant van een energieleverancier

Wordt elk jaar een nieuwe klant van een energieleverancierU leest het juist: Wordt elk jaar een nieuwe klant van een energieleverancier! Waarom is dit eigenlijk? Nieuwe klanten krijgen namelijk de meeste kortingen. Het voordeel voor nieuwe klanten is altijd meer dan voor bestaande klanten. Daarom zult u ook vaak lezen dat overstappen loont. En dat is in dit geval ook echt zo. Een nieuwe klant zal een hoge welkomstkorting krijgen en de bestaande klant krijgt vaker een mager voordeeltje of niets. Energieleveranciers trekken maar wat graag nieuwe klanten aan. De bestaande klant is immers al klant. Daar hoeven ze geen moeite meer voor te doen. 

Regelmatig overstappen levert het meest op

Als u een regelmatige overstapper bent dan heeft u al vaak vele voordeeltjes kunnen pakken. Nadat uw jaarcontract verlopen is kunt u weer opnieuw energie vergelijken. Het aanbod laat dan vele energiedeals zien met hoge kortingen. Het is ook een populaire maatregel om op die manier te besparen op de stijgende energiekosten in 2019. Heel veel huishoudens komen al in de knel met hun dure energierekening. De kosten stijgen en het voorschotbedrag stijgt mee. Energie besparen is één van de eerste maatregelen die u treffen kunt. En opgevolgd door het uitzoeken van een nieuwe energieleverancier.

Wordt elk jaar een nieuwe klant van een energieleverancier

Met uw verbruik en postcode kunt u met onze energievergelijker weer op zoek naar de goedkoopste energieleverancier. Vaak vragen huishoudens zich af waarom een nieuwe klant het meeste voordeel ontvangt. Een klant is een klant zou u denken. Dat is eigenlijk ook zo. Maar dit is nu eenmaal de gang van zaken. Blijf dus niet bestaande klant maar wordt elk jaar een nieuwe klant van een energieleverancier. Op die manier ontvangt u altijd de meeste korting. Ons afvragen waarom de ene klant wel meer korting ontvangt levert geen voordeel op. Kom gewoon in actie en start weer opnieuw met energie vergelijken.

Hoe wordt de goedkoopste energieleverancier gevonden?

Als u bent begonnen met een energievergelijking dan is de beste en snelste manier om te kijken naar de bovenste energieleverancier. Deze is altijd de goedkoopste. Een welkomstkorting van €250 is heel gewoon. Vaak wordt de korting dan al met uw voorschot verrekend. Staat er bij de aanbieding dat u een cashback energie ontvangt? Dan krijgt u aan het einde van het jaar het genoemde bedrag op uw rekening gestort. Een energiedeal vraagt om bepaalde voorwaarden. Lees deze altijd goed door. Soms denkt een bestaande klant dat de korting ook voor hen geldt. Maar vaak staat er in de actievoorwaarden dat u tenminste een jaar lang geen klant geweest mag zijn.

Wat wordt het? Een energiecontract met of zonder cadeau?

Ook komen er energiedeals voorbij met een gratis cadeau. Bij eenjarige en meerderjarige contracten zien we dit voorkomen. Het gratis cadeau vertegenwoordigt dan ongeveer dezelfde waarde die u anders krijgt met een welkomstkorting. We kunnen dus kiezen voor een eenjarig contract met cadeau of zonder cadeau. Driejarige contracten met cadeau zijn er ook. Bereken gewoon wat voor u het beste is. Of dit nu met cadeau of zonder cadeau is. Worstelt u met de stijgende energiekosten? Dan kunt u beter kiezen voor een energiedeal met een hoge welkomstkorting. Daarmee kunt u structureel uw voorschotnota verlagen. Dat biedt weer wat extra ademruimte in uw vaste lasten.

 

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo