Zanussi ZWFN7140 - Wasmachine

Aanbieding!

Zanussi ZWFN7140 – Wasmachine

439.00 368.99

Shop via Power.nl

Powerdeal

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501033662663 Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een eenvoudige wasmachine met een klein laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Zanussi ZWFN7140 geschikt voor jou. Het toerental van 1400 zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 30 minuten schone was te hebben. Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma’s met een druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de startuitstel-functie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten.
Gemakkelijke touchbediening
De geavanceerde touchbediening is ontworpen voor eenvoud, met deze bediening kun je eevoudig de goede instelling heel makkelijk kiezen. Met de diverse wasprogramma’s heb je altijd een bijpassed wasprogramma, of je nu wol gaat wassen of je dagelijkse was. Je wasgoed wordt altijd zorgvuldig en efficiënt behandeld.
AutoSense, bespaar energie- en water
Je kan rekenen op een stralend schone was met deze wasmachine, deze machine maakt van te voren een analyse aan de hand van de belading van je wasgoed. Verschillende sensoren meten de hoeveelheid was, deze wasmachine past automatisch het water-en energieverbruik hier op aan. Zo bespaar je niet alleen tijd maar ook kosten, wel zo handig!
Beschermende trommel
De Soft trommel garandeert dat je kleding in de was niet wordt uitgerekt of beschadigd. Dankzij de milde waterstralen en het speciale patroon in de trommel wordt je wasgoed tijdens het wasprogramma met zorg opgetild en beschermt. Je kleding blijft mooi en wordt met zorg behandeld.
Uitgestelde start voor handig wassen
De functie uitgestelde start in uw wasmachine betekent dat u de was kunt aanpassen aan uw schema. U kunt de start van de cyclus eenvoudig van tevoren programmeren op drie, zes of negen uur. Het is een handige oplossing voor die drukke dagen.
Verkorte wastijd
Spendeer minder tijd aan wassen door het Time Care systeem op deze wasmachine. Deze is speciaal ontworpen om wasgoed sneller te kunnen wassen, met korte cycli van 30 en 14 min. De TimeManager-functie verkort de duur van een standaardwasprogramma met 50%! Hierdoor heb je het voordeel van een volledig wasprogramma in de helft van de tijd.
Speciale wasprogramma’s
Deze wasmachine heeft een uitgebreide keuze aan wasprogramma’s. Zo kun je gemakkelijk je wollen kleding wassen. Ook heeft deze wasmachine een speciaal anti- allergie programma, heb je een allergie voor huisstofmuit of pollen? Dit programma wast een lange tijd op een hoge temperatuur en spoelt regelmatig de was, hierdoor heb je minder last van allergenen en jeuk.

Extra informatie

Aanbieder

Brand