Zelfstroom’s crowdfundactie voor financieren zonnepanelen succesvol

zelfstroom-zonnepanelen
Volgens een bericht van Duurzaaminvesteren heeft Zelfstroom haar crowdfundactie al over de miljoen euro opgeleverd. De jonge energieleverancier hoopt zo meer mensen de mogelijkheid te bieden om zonnepanelen te kunnen huren.

Veel animo voor huren zonnepanelen

Het blijkt dat er zeer veel interesse is voor de crowdfundactie er hebben zich momenteel al heel veel mensen aangemeld waardoor het bedrag van de crowdfund nu al op €1.047.000 staat. Zelfstroom biedt 7% rente op de inleg van de investeerders met een looptijd van 2 jaar. In drie eerdere crowdfundactie’s haalde Zelfstroom al €900.000 op, dit is de 4e ronde van het jonge energiebedrijf.

Zelfstroom’s vierde crowdfundactie tot nu toe

Deze nieuwe vierde ronde gebruikt Zelfstroom om de voorfinancieren en het installeren van de zonnepanelen te kunnen dekken die bedoeld is voor 250 huishoudens. Essent heeft een groot aantal klanten ondergebracht bij Zelfstroom voor het huren van de zonnepanelen. Zelfstroom denkt op grotere schaal: ze zullen met deze ronde een beoogd doel voor ogen hebben van 1 miljoen euro maar dit willen zij in vijf jaar op €100 miljoen hebben.

De lage energieprijzen hoeven daarom geen belemmering te zijn een consument betaalt een klein bedrag aan Zelfstroom iedere maand waarvan de opbrengst aan zonne-energie word afgetrokken.

Justin van der Loo: Het feit dat we nu al een project van 1 miljoen euro neerzetten, laat zien dat we serieus op weg zijn. De Lente , de lage prijzen en het feit dat huren van zonnepanelen steeds bekender word, zorgen er nu voor dat de crowdfundingprojecten van Zelfstroom groter worden en elkaar sneller opvolgen.

Zelfstroom is de crowdfundactie gestart op Duurzaaminvesteren en geïnteresseerden kunnen hun website bezoeken voor meer informatie.

Bent u ook een voorstander voor energie uit zonnepanelen? Er zijn verschillende aanbieders op de markt waar u energie kunt afnemen dat opgewekt is met behulp van zonnepanelen. Door bij alle energieleveranciers te vergelijken kunt u eenvoudig kiezen voor de goedkoopste duurzame energieleverancier.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken